Benvinguts
14/06/2015

Benvinguts a La calaixera del Clot. Aquí trobareu tot el necessari per a passar un estiu ple de moda a la ciutat. Tant si ja has acabat els exàmens i et mereixes un descans, com si et toca treballar al carrer del clot 57 trobaràs tot el que necessites per al teus moments d’oci i diversió, el look perfecte per anar al cinema a la fresca, sortir a sopar, a fer un tomb per la platja o a moure l’esquelet.

En aquest primer post et proposem alguns looks per passar la tarda vora el mar fent un gelat i passant-t’ho bé amb les amigues.

Amb aquesta samarreta ample amb estampat ètnic  i combinat amb uns shorts texans estaràs estupenda.

L’estampat ètnic ha vingut per quedar-se i el trobem tant en samarretes, com en camises o vestits. En dibuixos con el de aquesta samarreta o en estampats multicolors con en aquest top tant fresc ideal per una tarda d’estiu.

Una tendència que ja fa una temporada que està entre nosaltres, però que només les més atrevides han lluït, són els crop tops. Samarretes curtes que deixen el melic a l’aire combinades amb faldilles de cintura alta o amb shorts d’estil anys 60. Aquest és ideal ja que els serrells són 100% tendència, ja sigui en samarretes, en cistells o fins i tot en jaquetes o quimonos.

Sens dubte el color de l’estiu és i serà sempre el blau, en ratlles marineres i en totes les seves  tonalitats.

O en estampats més florals o ètnics.